Interieur reinigen

Het interieur van uw auto is minstens zo belangrijk als het exterieur en heeft daarom ook onderhoud nodig. Dit kan om verschillende redenen nodig zijn, bijvoorbeeld vlekken in de bekleding, een nare lucht of aanslag op de ramen. Uw auto krijgt elke dag veel te verduren, van UV straling tot aan bacteriën of zelfs van schimmels gedurende de winterstalling. Dit zijn allemaal zaken waar uw interieur mee te maken kan krijgen. Bij het reinigen van uw interieur maken wij niet alleen elk kiertje schoon, maar beschermen en voeden wij ook de afzonderlijke interieurdelen. Ook kunnen wij uw interieur voorzien van een duurzame coating. Hiervoor maken wij gebruik van Opti-Guard Leather of Opti-Guard Fabric.

*Prijs v.a. €125,- exclusief btw

Wax bescherming

Een goede wax op uw auto is erg belangrijk om de lak te beschermen tegen dagelijkse invloeden. Denk bijvoorbeeld aan straatvuil, strooizout, vogelpoep, hars en UV-straling. Onze wax behandeling bestaat uit het met de hand wassen van uw auto. Daarna kleien wij de lak om al het hardnekkige vuil uit uw lak te verwijderen. Vervolgens brengen wij een professionele wax aan die de lak beschermt.
Wilt u een permanente bescherming? Kies dan voor een coating van Opti-Coat.
*Prijs v.a. €195,- exclusief btw

Steam & Ozon behandeling

Om onaangename geuren en bacteriën te verwijderen moeten deze bij de bron worden aangepakt. Wij stomen eerst oppervlakkig het interieur dit heeft een desinfecterende werking en het grootste deel van de bacteriën zal hierdoor direct verdwijnen. Hierna plaatsen wij een milieuvriendelijke ozon generator in uw auto die nare geuren efficiënt en effectief verwijdert. Uw auto ruikt na deze behandeling weer lekker fris.
Voor een optimaal resultaat wordt deze behandeling in combinatie met het interieur reinigingspakket aanbevolen.
*Prijs v.a. €125,- exclusief btw

Opti-Guard Fabric

Opti-Guard Fabric textiel coating creëert een extreem sterke hydrofobische laag tot op vezelniveau. Hiermee kunt u de stoffen kap van uw cabriolet optimaal beschermen. Als er vloeistoffen op de met Opti-Guard Fabric behandelde stof terecht komen dan zullen deze de stof niet doordringen. In plaats daarvan zal de vloeistof er op blijven liggen of er vanzelf aflopen zonder vlekken achter te laten.
*Op deze coating geven wij vijf jaar garantie! *Prijs v.a. €275,- exclusief btw

Opti-Guard Leather

Opti-Guard Leather is een hoogwaardige interieurcoating die een geconcentreerde UV beschermer bevat. Dit zorgt ervoor dat leer en vinyl niet vroegtijdig zullen verouderen of craqueleren. Ook beschermt de coating tegen verkleuren en vlekvorming van o.a. spijkerbroeken. De Coating bevat speciale bestanddelen die ervoor zorgen dat het uiterlijk van uw leer en vinyl behouden blijft zoals de fabrikant het bedoelt heeft.
*Op deze coating geven wij vijf jaar garantie! *Prijs v.a. €300,- exclusief btw

Opti-Glass Pro

De Opti-Glass Pro glascoating is gemaakt om een directe verbinding met uw autoruiten aan te gaan. Hierdoor wordt er een hydrofobische laag gecreëerd. Daarnaast zorgt de coating voor beter zicht tijdens regenval en het water zal bij hoge snelheden van het raam afglijden, ook zonder gebruik te hoeven maken van uw ruitenwissers. Opti-Glass Pro heeft een lange levensduur en gaat slijtage van uw ruitenwissers tegen waardoor deze langer meegaan.
*Prijs v.a. €99,- exclusief btw

Showroom klaarmaken

Voor diverse autobedrijven maken wij de voorraad auto’s showroom klaar. Deze service is ook geschikt voor particulieren die hun auto verkoopklaar willen maken en voor leaserijders die hun auto weer netjes willen inleveren. Krassen en lichte schades kunnen in overleg worden hersteld.

Prijs in overleg.