Opti Coat Pro

Opti-Coat Pro is geen standaard glascoating die na het wassen of na verloop van tijd weer van het oppervlak verdwijnt. In plaats daarvan gaat Opti-Coat een directe verbinding aan met de lak. Deze coating fungeert als extra beschermlaag die een mooie diepe glans geeft met een duurzame bescherming tegen alle invloeden van buitenaf. Opti-Coat Pro geeft uw auto niet alleen een geweldige bescherming en een mooie diepe glans, maar zorgt er ook voor dat uw auto er langer mooier uit blijft zien en dat deze gemakkelijker schoon te houden is.
* Op deze coating geven wij 5 jaar garantie! Prijs v.a. €1000,- exclusief btw

Opti Coat Pro+

Opti-Coat Pro Plus is een keramische coating die de lak optimaal beschermt tegen invloeden van buitenaf. Opti-Coat Pro Plus geeft een superieure glans en is water- en vuil afstotend. Anders dan bij een glascoating, welke op de lak “zweeft”, wordt Opti-Coat één met de lak. Hierdoor ontstaat een extreem harde beschermlaag die niet aan slijtage onderhevig is en daarom goed bestand is tegen de meest schadelijke invloeden zoals vogelpoep, zure regen en strooizout, waar de fabrieks-laklaag van uw auto vaak niet voldoende tegen bestand is. Opti-Coat Pro Plus biedt een uitstekende lakbescherming tegen krassen en swirls.
* Op deze coating geven wij 7 jaar garantie! Prijs v.a. €1300,- exclusief btw

Opti Coat Pro 3

Opti-Coat Pro 3 is een unieke coating en is de meest geavanceerde formule die extreem sterke bescherming en glans biedt. Dit top product is het resultaat van meer dan tien jaar onderzoek en is ontworpen om een nog hardere, krasbestendigere en meerlaagse bescherming te bieden met nog meer diepte en glans. Dit product is met name geschikt voor supercars en andere bijzondere auto’s waarbij het behoud van de originele lak en dus ook het waardebehoud van uw kostbare bezit extra belangrijk is. Opt Coat Pro 3 is chemisch resistent, zodat het niet oplost na meerdere wasbeurten. Vuil en insecten komen gemakkelijk los en u hoeft uw auto nooit meer in de was te zetten. Opti-Coat Pro 3 biedt daarnaast een ultieme weerstand tegen swirls en andere oneffenheden die na verloop van tijd ongemerkt kunnen ontstaan.
* Op deze coating geven wij levenslange garantie! Prijs v.a. €2995,- exclusief btw

Opti-Coat behandeling

Voordat wij beginnen met het aanbrengen van de coating, brengen wij eerst de lak terug naar de hoogst haalbare staat. De volgende vier stappen zijn hiervoor nodig:
  • Eerst wordt de auto grondig gereinigd.
  • Hierna volgt het polijst proces. Hoeveel stappen hiervoor nodig zijn, hangt af van de staat waarin de lak verkeert
  • Vervolgens wordt er een primer aangebracht die zorgt voor de optimale verbinding tussen de lak en Opti-Coat
  • Hierna is uw auto klaar voor het coatingproces en kan de coating worden aangebracht.

Waarom kiezen voor Opti-Coat?

Uw auto is een kostbare investering en om de waarde te behouden is het verstandig uw auto te beschermen met een keramische coating. Opti-Coat is een unieke coating en gaat een directe verbinding aan met de blanke lak en vormt een harde beschermlaag die veel duurzamer is dan een reguliere glascoating.

Alle coatings van Opti-Coat zijn gepatenteerd en voorzien van een certificaat met garantie en kunnen toegepast worden op zowel nieuwe als gebruikte auto’s. Om de kwaliteit te garanderen wordt Opti-Coat uitsluitend door gecertificeerde installers aangebracht.

Opti-Coat alle voordelen op een rij

  • *Een extra diepe glans
  • *Extra vuil- en waterafstotend (hydrofobisch)
  • *Een sterk zelfreinigende werking, waardoor u uw auto minder vaak hoeft te wassen
  • *Bescherming tegen boomsappen, insecten, UV-straling, zure regen en pekel
  • *Beter bestand tegen gebruikssporen en krassen
  • *Slijtvaste bescherming van 7 jaar of langer